Saltear al contenido principal

Ordinadors per classe

L’institut Vilatzara participa en el projecte “Educat” impulsat pel Departament d’Educació, projecte que persegueix la incorporació i l’ús de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació com a eina imprescindible per a la realització dels aprenentatges que es fan a dins de l’àmbit escolar. És per aquest motiu que durant el curs 2020-2021 els alumnes necessitaran un portàtil des del primer dia de curs, per fer seguiment de bona part de les classes i activitats escolars.

El model que l’AMPA ha negociat amb l’empresa FDOS Software S.L, consensuat amb els requeriments del centre és el Travel Mate B3, per 299 euros (iva i cànon inclosos).

Característiques tècniques

 • Windows 10 Pro Education
 • Processador Intel® Celeron® N4120 Quad-core (4 núcleos)) 1,10 GHz
 • Intel® UHD Graphics 600 compartida memory
 • 29,5 cm (11,6″) HD (1366 x 768) 16:9
 • 4 GB, DDR4 SDRAM
 • 128 GB SSD

L’hem triat perquè ens asseguren:

Rendiment eficient
És un portàtil especialment dissenyat per a l’educació. El processador Intel®1 més recent combina un baix consum d’energia amb un alt rendiment per a una solució fiable a l’aula.

Durabilitat Certificada
El disseny resistent a impactes certificat amb estàndard militar2 resisteix fins a 60 kg de força descendent i ofereix una major resistència al desgast de l’ús diari. El protector amortidor i el disseny únic de drenatge protegeixen encara més als components de caigudes o vessaments moderats.

Connectivitat sense interrupcions
Gaudeix de velocitats sense fils fins a 12 vegades més ràpides que les solucions convencionals i una velocitat de transferència de dades màxima de 1733 Mbps amb la connectivitat Wi-Fi Gigabit 2×2 802.11ac 160 MHz de Intel ®

Bateria durant tot el dia
Fins a 123 hores de bateria en una sola càrrega. Amb el senzill disseny de port, fins i tot connectat, tots els cables queden en el mateix costat per facilitar l’accessibilitat i l’ús.

Disseny de tecles ancorades
Les tecles de teclat estan fora de perill gràcies al seu ancoratge mecànic. Aquestes tecles són difícils d’extreure però fàcils de substituir, de manera que resulten ideals per a aules en què els alumnes comparteixen els ordinadors.

Indicador de nivell de bateria
Amb l’indicador de la coberta frontal, els professors sabran de forma ràpida i senzilla si un ordinador s’està quedant sense càrrega.

Altres avantatges que ofereix FDOS

Ampliació de garantia

A banda del portàtil, les famílies que ho desitgin també poden adquirir una ampliació de garantia per danys accidentals (És el dany produït al producte per un esdeveniment imprevisible, sobtat, involuntari i fortuït que impedeixi el funcionament normal del bé assegurat o sigui perillós per al seu ús.). Aquesta ampliació de garantia s’ofereix tenint en compte que els alumnes utilitzaran el portàtil moltes hores de classe, a casa i que el transportaran cada dia.

Preus:

 • 1 Any Danys Accidentals – 20 € (Iva inclòs)
 • 2 Anys Danys Accidentals – 48 € (Iva inclòs)
 • 3 Anys de Garantia + 3 Anys Danys Accidentals – 55 € (Iva inclòs)
 • 4 Anys de Garantia + 4 Anys Danys Accidentals – 69 € (Iva inclòs)

Condicions dels danys accidentals

 • Trencadissa de Pantalla: 30 € de franquícia (2 reparacions màxim a l’any).
 • Altres Danys Accidentals: 5 € de franquícia (2 reparacions màxim a l’any).

Procediment per sol·licitar l'ordinador

 1. La compra i el pagament es farà mitjançant la web: educat.fdos.net
 2. Totes les famílies s’han de registrar i fer la comanda del dispositiu. El codi de l’IES Vilatzara és 04F04
 3. Es podrà escollir la forma de pagament: VISA o TRANSFERÈNCIA o
  FINANÇAMENT.
 4. Data límit per fer el pagament: 15 d’Agost de 2020
 5. Els ordinadors es lliuraran a l’Institut Vilatzara el dissabte 5 de setembre del 2020. (Pendent de com es desenvolupi la desescalada de l’estat de l’alarma.
Informació relacionada
24Jun 24

Molt Bon Estiu

Benvolgudes famílies, Un any més, arribem al final del curs escolar, i des de l'Associació de Famílies d'Alumnes de l'institut Vilatzara, volem dedicar unes paraules a tots vosaltres. En primer…

read more
14Dic 23

Assemblea Ordinària 14 de desembre 2023

Benvolguts i benvolgudes, Us recordem que avui 14 de desembre tenim l’Assemblea Ordinària a les  20:00 hores, a la seu de l’Institut Vilatzara Av. de l'Arquitecte Eduard Ferrés, 101, 08340 Vilassar…

read more
Volver arriba