Saltear al contenido principal

Què és l’AMPA?

AMPA, altrament dit AFA o AMIPA, és l’associació de pares i mares de l’Institut Vilatzara de Vilassar de mar. Està inscrita al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 9651 sota la denominació Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Institut d’Estudis de Secundària Vilatzara

L’ AMPA és una associació VOLUNTÀRIA que té per objectiu general PARTICIPAR, AJUDAR i COL·LABORAR en les funcions i activitats educatives de l’Institut..

A més, de contribuir a l’assoliment de nivells òptims de qualitat en les activitats en les que els nostres fills i filles participin.

Volem implicar-nos en l’educació dels nostres fills i filles, perquè creiem fermament que l’educació és una RESPONSABILITAT COMPARTIDA.

Organització

L’AMPA està formada per una JUNTA PERMANENT que té participació en el Consell Escolar de l’Institut d’Estudis de Secundària Vilatzara.

La Junta Permanent està formada per Presidència, Tresoreria, Secretaria i pels diferents responsables de les Comissions.

D’altra banda existeixen els Vocals de classe que , la Junta de Delegats està formada per una representació voluntària de cada classe des de 1er d’ESO fins a 2n Batxillerat i el representant

Tots sóm vocals i/o voluntaris.

La Junta Permanent de l’AMPA és reuneix periòdicament un cop al mes, tot i que en ocasions aquesta freqüència es veu alterada en funció de les necessitats del moment.

D’altra banda, l’AMPA organitza al llarg del curs diverses reunions informatives obertes a totes les families.

Composició de la Junta actual

PresidentIñaki Lejarcegui

Secretaria: Esther Laguna

Tresorer: Jordi Freixes

Vocals:   Lourdes Bravo, Laura Laplana, Anna Mestres, Anna Vilalta

Comissions de treball

La Junta de l’AMPA està organitzada en comissions de treball coordinades per un membre de la Junta i obertes a la participació  de tots el pares i mares que ho desitgin.

Les comissions de treball són:

Econòmica i administració responsable de la gestió econòmica i administrativa de l’entitat.

Relacions exteriors encarregada de la participació en les reunions de les diverses comissions de l’Ajuntament, Consell Escolar Municipal,  relacions amb altres AMPAS, amb FAPACE i altres entitats .

Comunicació encarregada de la relació amb les famílies a traves de la pagina WEB, xarxes socials, gestió del correu.

Festes i actes gestiona la participació de l’AMPA en la vida lúdica del Centre, Castanyada, Sant Jordi, comiat dels alumnes de segon de batxillerat entre d’atres.

Consell Escolar del Centre: Com AMPA tenim un membre nat.

 

Breu presentació de l’AMPA i els seus serveis

Podeu descarregar la presentació de l’AMPA preparada pel curs 2023-24
aquí (pdf)

Informació relacionada
14Dic 23

Assemblea Ordinària 14 de desembre 2023

Benvolguts i benvolgudes, Us recordem que avui 14 de desembre tenim l’Assemblea Ordinària a les  20:00 hores, a la seu de l’Institut Vilatzara Av. de l'Arquitecte Eduard Ferrés, 101, 08340 Vilassar…

read more
Volver arriba