Saltear al contenido principal

Què és l’AMPA?

AMPA, altrament dit AFA o AMIPA, és l’associació de pares i mares de l’Institut Vilatzara de Vilassar de mar. Està inscrita al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 9651 sota la denominació Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Institut d’Estudis de Secundària Vilatzara

L’ AMPA és una associació VOLUNTÀRIA que té per objectiu general PARTICIPAR, AJUDAR i COL·LABORAR en les funcions i activitats educatives de l’Institut..

A més, de contribuir a l’assoliment de nivells òptims de qualitat en les activitats en les que els nostres fills i filles participin.

Volem implicar-nos en l’educació dels nostres fills i filles, perquè creiem fermament que l’educació és una RESPONSABILITAT COMPARTIDA.

Organització

L’AMPA està formada per una JUNTA PERMANENT que té participació en el Consell Escolar de l’Institut d’Estudis de Secundària Vilatzara.

La Junta Permanent està formada per Presidència, Tresoreria, Secretaria i pels diferents responsables de les Comissions.

D’altra banda existeixen els Vocals de classe que , la Junta de Delegats està formada per una representació voluntària de cada classe des de 1er d’ESO fins a 2n Batxillerat i el representant

Tots sóm vocals i/o voluntaris.

La Junta Permanent de l’AMPA és reuneix periòdicament un cop al mes, tot i que en ocasions aquesta freqüència es veu alterada en funció de les necessitats del moment.

D’altra banda, l’AMPA organaitza cada primer dilluns de mes lectiu reunions informatives obertes a totes les families.

Composició de la Junta actual

PresidentIñaki Lejarcegui

Secretaria:   Cristina Aparicio

Tresorer:   Miguel Ángel Hernaiz

Vocals:   Lourdes Bravo, Jordi Freixes, Esther Laguna

Comissions de treball

La Junta de l’AMPA està organitzada en comissions de treball coordinades per un membre de la Junta i obertes a la participació  de tots el pares i mares que ho desitgin.

Les comissions de treball són:

Econòmica i administració responsable de la gestió econòmica i administrativa de l’entitat.

Relacions exteriors encarregada de la participació en les reunions de les diverses comissions de l’Ajuntament, Consell Escolar Municipal,  relacions amb altres AMPAS, amb FAPACE i altres entitats .

Comunicació encarregada de la relació amb les famílies a traves de la pagina WEB, xarxes socials, gestió del correu.

Festes i actes gestiona la participació de l’AMPA en la vida lúdica del Centre, Castanyada, Sant Jordi, comiat dels alumnes de segon de batxillerat entre d’atres.

Consell Escolar del Centre: Com AMPA tenim un membre nat.

 

Breu presentació de l’AMPA i els seus serveis

Podeu descarregar la presentació de l’AMPA preparada pel curs 2019-20
aquí (pdf)

Informació relacionada
22Nov 21

RECORDATORI Assemblea Ordinària

Bon dia Famílies del Vilatzara,   Us recordem que l'Assemblea Ordinària és avui dilluns 22 de novembre del 2021 a les 20:00 hores. Com ja es va comentar, la farem…

read more
08Nov 21

Assemblea Ordinaria

Benvolguts i benvolgudes,   Ens plau convocar-vos a la Assemblea Ordinaria del proper dilluns 22 de novembre de 2021 a les 20:00 hores amb el següent: Ordre del dia Lectura…

read more
13Sep 21

INICI CURS 2021-22

Benvolgudes famílies,   Després d’unes merescudes vacances, torna el moment de reprendre l'activitat quotidiana dintre de la “normalitat”. Sembla ser que la cinquena onada de la COVID ja està superada…

read more
Volver arriba