Saltear al contenido principal

Política de privacitat de dades

L’AMPA IES VILATZARA, es l’associació de families de l’Institut Vilatzara de Vilassar de mar. Està inscrita al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 9651 sota la denominació Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Institut d’Estudis de Secundària Vilatzara

L’AMPA IES VILATZARA t’explica en aquest document el tractament que realitzarà de les teves dades personals:

  • Si has sol·licitat l’admissió com a membre de l’associació
  • Si vols rebre informació sobre l’activitat que desenvolupa l’AFA, o realitzes qualsevol consulta o petició relacionada amb els mateixa.

Si tens algun dubte respecte a el contingut d’aquesta política, pots posar-te en contacte amb nosaltres a ampa.vilatzara[a]gmail.com

Qui és el responsable de les dades que facilites?

Les teves dades són recollides i seran tractades per l’AMPA IES VILATZARA.

La informació de contacte del responsable del Tractament és la següent:

AMPA IES VILATZARA ha nomenat un delegat de Protecció de Dades ( “DPO”), encarregat de vetllar pel compliment de la normativa de protecció de dades, i amb el qual pots posar-te en contacte per aclarir qualsevol dubte en relació a la privacitat de les teves dades, per exercir els teus drets o per transmetre’ns els teus suggeriments, a través dels següents mitjans:

e-Mail: ampa.vilatzara@gmail.com

Quines dades recollim?

En cas que demanis ser soci de l’AMPA IES VILATZARA, et demanarem que ens facilitis la següent informació:

• Nom i cognoms.

• DNI / número de passaport.

  • Dades de contacte (domicili, adreça electrònica, telèfon, etc.).
  • Nom i cognoms dels teus fills
  • Curs i grup.

Si només ens demanes informació o vols subscriure’t a les nostres newsletters, només cal que ens deixis el teu nom i les teves dades de contacte.

Amb quins fins tractem les teves dades?

Si demanes informació o demanes que et remetem la nostra newsletter, tractarem les teves dades per atendre la teva petició, basant-se el consentiment que prestes per a això.

A més, volem tractar les teves dades amb la finalitat d’informar-te de totes les nostres activitats, perquè participis / col·laboris en aquelles que t’interessin. Per això, necessitem la teva autorització per enviar-comunicacions informatives.

Els teus drets

Pots accedir a les teves dades, sol·licitar la rectificació d’aquells que siguin inexactes, i, si escau, la seva supressió quan no siguin necessaris per als fins pels quals es van recollir. Igualment, pots retirar el consentiment prestat per als tractaments addicionals que hagis autoritzat. Per a això, has de posar-te en contacte amb el delegat de Protecció de Dades ( “DP”)

 

AMPA IES VILATZARA et reconeix el dret a presentar una reclamació davant el delegat de Protecció de Dades ( “DP”) si consideres que s’ha fet un tractament incorrecte de les dades de caràcter personal. La teva reclamació s’investigarà de forma confidencial. En tot cas, com a afectat o interessat, pots presentar les denúncies que consideris oportunes, si escau, davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

 

Avís Legal

Les dades identificatives de l’responsable de el lloc web són els que figuren a continuació: L’AMPA IES VILATZARA, Està inscrita al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 9651 sota la denominació Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Institut d’Estudis de Secundària Vilatzara. Té el seu domicili social a Av. de l’Arquitecte Eduard Ferrés, 101, 08340 Vilassar de Mar, Barcelona

L’accés i ús del lloc web de l’AMPA IES VILATZARA atribueix a qui ho realitza la condició de “Usuari” que accepta plenament i sense reserves les presents condicions generals, així com les condicions particulars que, si escau, complementin, modifiquin o substitueixin les condicions generals en relació amb determinats serveis i condicions del lloc web.

Condicions Generals d’Utilització del Lloc Web

Objecte

Les presents condicions generals regulen l’ús (incloent accés, creació, edició, modificació i supressió) a aquest lloc web de l’AMPA IES VILATZARA, inclosos els continguts i serveis posats a disposició en el mateix. Qualsevol persona que accedeixi a aquest lloc es considera “Usuari” i accepta de forma expressa, automàtica i voluntària sotmetre a les Condicions Generals vigents en cada moment que accedeixi a aquest lloc web, així com a les condicions particulars que, si escau, li siguin aplicables.

L’AMPA IES VILATZARA es reserva el dret de modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, l’estructura i disseny del lloc web; modificar o eliminar serveis o continguts així com les condicions d’accés i / o ús de la pàgina web.

ús

L’Usuari és conscient i accepta que l’ús de la pàgina web es realitza en tot cas sota la seva única responsabilitat. Quedant prohibit l’ús de la pàgina web amb finalitats il·lícites o lesius per a L’AMPA IES VILATZARA o qualsevol tercer. En la utilització de la pàgina web, l’Usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i / o els drets de l’AMPA IES VILATZARA i / o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el lloc web , o que impedís de totes maneres la normal utilització del lloc web.

L’AMPA IES VILATZARA adopta les mesures de seguretat raonablement adequades per detectar l’existència de virus, tot i això, l’Usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant, la L’AMPA IES VILATZARA no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos.

Drets de propietat industrial i intel·lectual

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual així com tota la informació continguda en el lloc web (imatges, dissenys gràfics, codi font, disseny, estructura de navegació, bases de dades i qualsevol altre contingut que en la mateixa aparegui) són propietat de l’AMPA IES VILATZARA.

Els drets d’explotació sobre el present lloc web i qualssevol dels seus continguts, elements i, en particular, els drets d’ús, explotació, distribució, transformació i comunicació pública de pertànyer en tot moment amb caràcter exclusiu, durant la vigència prevista legalment respecte a aquests drets de propietat industrial i intel·lectual i per a tot el món a L’AMPA IES VILATZARA, incloent qualsevol millora, adaptació, traducció, perfeccionament de qualsevol dels seus continguts, elements i altres materials creats, editats i / o modificats per l’Usuari. L’Usuari no podrà utilitzar, les marques registrades per l’AMPA IES VILATZARA, logotips, noms comercials, dissenys, saber fer així com qualsevol altre signe distintiu de l’AMPA IES VILATZARA, sense el previ consentiment exprés i per escrit de la mateixa.

L’usuari no podrà modificar ni reproduir, ni en part ni en la seva totalitat, aquesta informació, sense el consentiment exprés i per escrit de l’AMPA IES VILATZARA. Amb caràcter enunciatiu però no limitatiu:

1) L’usuari no es troba autoritzat a suprimir, eludir, manipular el “copyright” i altres dades identificatives dels drets de l’AMPA IES VILATZARA, així com qualsevol mecanismes de protecció.

2) L’usuari no es troba autoritzat per desmuntar, descompilar o invertir les bases de dades en què s’emmagatzema la informació del web. Tota la informació de el lloc web està protegida sota els drets d’autor. La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquesta web, la seva revenda, així com la lesió dels drets de Propietat Intel·lectual o Industrial de l’AMPA IES VILATZARA, donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes. Les marques (signes distintius i logos) que apareixen al lloc web són titularitat exclusiva de l’AMPA IES VILATZARA i estan degudament registrats o en procés de registre. Les denominacions d’altres Productes, Serveis i Companyies que apareguin en aquest document o al lloc web poden ser marques o altres signes distintius registrats pels seus respectius i legítims propietaris.

Exclusió de garanties i responsabilitat

L’AMPA IES VILATZARA no és responsable dels danys o perjudicis derivats de l’ús dels continguts del seu web. Especialment, l’AMPA IES VILATZARA no respon ni dels continguts ni de l’estat dels enllaços o links que conté aquest lloc web i que poden conduir a l’usuari a altres llocs i pàgines web gestionades per tercers. l’AMPA IES VILATZARA no respon ni dels continguts ni de l’estat d’aquests llocs i pàgines web. L’accés a les mateixes a través d’aquest lloc web tampoc implica que l’AMPA IES VILATZARA recomani o aprovi els seus continguts. L’AMPA IES VILATZARA no es fa responsable de les deficiències del servei del seu centre servidor, ni de les xarxes de comunicació, ni dels problemes resultants de mal funcionament o ús de versions no optimitzades dels navegadors. Tant l’accés a la pàgina web com l’ús que pugui fer de la informació continguda en el mateix és de l’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza. L’AMPA IES VILATZARA no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se d’aquest accés o ús de la informació. L’AMPA IES VILATZARA no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir ni dels possibles danys que es poguessin causar a el sistema informàtic de l’usuari, els fitxers o documents emmagatzemats en el mateix, com a conseqüència de la presència de virus a l’ordinador de l’usuari utilitzat per connexió als serveis i continguts del web, d’un mal funcionament de el navegador o de l’ús de versions no actualitzades d’aquest.

Hiperenllaços i llocs enllaçats L’usuari que pretengui establir un hiperenllaç o dispositiu tècnic d’enllaç des del seu lloc web a la pàgina web de l’AMPA IES VILATZARA, haurà d’obtenir una autorització prèvia i per escrit de l’AMPA IES VILATZARA. L’establiment de l’hiperenllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre l’AMPA IES VILATZARA i el propietari de la web o de la pàgina web en la qual s’estableixi l’Hiperenllaç, ni l’acceptació o aprovació per part de l’AMPA IES VILATZARA dels seus continguts o serveis. En tot cas, l’AMPA IES VILATZARA es reserva el dret a prohibir o inutilitzar en qualsevol moment qualsevol hiperenllaç al seu lloc web, especialment en els supòsits d’il·licitud de l’activitat o continguts del lloc web en què s’inclou l’hiperenllaç.

Al lloc web de l’AMPA IES VILATZARA es posa a disposició de l’Usuari, únicament per a la recerca de, i accés a, la informació, continguts i serveis disponibles a Internet, Hiperenllaços o dispositius tècnics d’enllaç (eg links o botons), que permeten als l’Usuari l’accés a llocs o portals d’Internet pertanyents o gestionats per tercers (llocs enllaçats). L’AMPA IES VILATZARA no ofereix ni comercialitza per si i / o per mitjà de tercers la informació, continguts i serveis disponibles en els llocs enllaçats, ni aprova, supervisa o controla de cap manera els continguts i serveis així com qualsevol material de qualsevol naturalesa existent en els mateixos, assumint l’Usuari de manera exclusiva tota la responsabilitat de la navegació a través dels mateixos.

Legislació aplicable i jurisdicció

Les presents condicions generals es regiran per la legislació espanyola.

L’AMPA IES VILATZARA i l’Usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls, se sotmeten a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona, ​​per les qüestions que puguin sorgir o accions derivades de la prestació de servei de la pàgina web i dels seus serveis i continguts i sobre la interpretació, aplicació, compliment o incompliment del que aquí s’estableix.

Volver arriba