Saltear al contenido principal

Orientat´t 2021 – Inscripcions

L’Ajuntament busca estudiants i professorat, tant de formació professional com d’universitat dels diferents àmbits de coneixement (tecnològic, científic i de la salut, econòmic i social i d’arts i humanitats), així com també professionals de qualsevol sector, perquè participin en els espais de conversa que s’organitzaran de forma telemàtica els dies 23 i 25 de març al matí, dins de les jornades Orienta’t.

L’objectiu d’aquestes jornades d’orientació acadèmica i professional adreçades als estudiants de secundària de Vilassar de Mar i a les seves famílies és explicar la pròpia experiència a l’alumnat de 4rt d’ESO i respondre a les preguntes que els facin relacionades amb el seu àmbit de coneixement, per a facilitar al jovent la presa de decisions sobre l’itinerari formatiu a seguir i, alhora, donar-los a conèixer les possibilitats laborals que ofereix el territori.

Les persones interessades en fer aquest voluntariat poden inscriure’s aquí. Per a consultes o aclariments, podeu enviar un correu a aquesta adreça: notariorc@vilassardemar.cat

(resum de VilassarRadio)

Documentacion:

Calendari 2021 – Espais de conversa

Descripció espais de conversa 2021

Volver arriba