Saltear al contenido principal

Bon inici de curs

Benvolgudes famílies,

Comencem un nou curs en el que predominen les incerteses de com anirà tot plegat.

Una incertesa que ve donada per una situació epidemiològica que no controlem.

El primer que us volem fer arribar és un missatge de calma i serenor. Tota la nostra comunitat educativa, AMPA, Direcció i claustre del centre, està treballant activament per minimitzar els riscos, tenim horaris esglaonats d’entrada i sortida d’alumnes, dos accessos, un d’ells nou, professors de suport, professors de guàrdia, material sanitari, gels hidroalcohòlic….

Des de la Junta del AMPA estem convençuts  de que l’entorn escolar és un entorn segur, per als nostres fills.

Es molt necessari que els pares prenguem consciència i traslladem als nostre fills la necessitat de complir amb les mesures de seguretat que tots coneixem, sobre tot l’ús de la mascareta, distància, neteja de mans – per davant de tot.

Qualsevol noticia o inquietud que tingueu com a famílies, feu-nos-la arribar sense cap dubte i així la podrem resoldre, o be per correu (ampavilatzara@gmail.com) o be en la trobada mensual  de cada primer dilluns laborable de mes.

Nosaltres com a AMPA fem tot allò que esta a les nostres mans per aglutinar les vostres inquietuds i traslladar-les a la direcció del centre per tal que en siguin coneixedors i trobem una solució ràpida i efectiva.

Us desitjem un molt bon curs a tothom i restem, com sempre, a la vostra disposició.

En nom de la Junta del AMPA, rebeu una cordial salutació.

Volver arriba