Saltear al contenido principal

Actualització de MICROSOFT

Bon dia a tots;

A causa d’una actualització de MICROSOFT, que sols afecta els ordinadors adquirits el setembre de 2020, fa que hi hagi una falla a les controladores que sols afecta l’ús del micròfon en plataformes diferents de Microsoft, com és el cas del Meet.

Des de l’AMPA, veien que era feixuc el procediment que ens van lliurar per actualitzar els controladors i resoldre la incidència, conjuntament amb la direcció de l’Institut, vam demanar al nostre proveïdor Fdos una intervenció en els equips per l’actualització del Windows i solucionar el tema.

Aquesta intervenció està previst realitzar-la el dimarts dia 9 de febrer, a primera hora del matí, és farà la recollida d’equips a l’Institut per traslladar-los al laboratori de Fdos i aquest mateix dia, per intentar tenir els equips llestos per retornar al migdia/ tarda.
Sobretot, és molt important què els alumnes desin tota la informació que necessitin a un Pen o disc extern, ja que és farà la masterització de nou i s’esborrarà tota la informació del disc dur.

Qualsevol aclariment o consulta, som a la vostra disposició.

Una abraçada, seguim en contacte.

P.S.:
A continuació us fem arribar un enllaç compartit, on trobareu el contingut que heu de descarregar als equips afectats, i adjunt un tutorial per fer el pen, que ens va fer arribar FDOS
https://drive.google.com/file/d/1_5EweMPO4_ftCZLBx0iYy8xTFiui-qzf/view?usp=sharing

Instrucciones:

1. Descomprimir el contenido y copiarlo en un pen drive o disco duro USB formateado en FAT32
2. Una vez copiadoir a la carpeta utils y en las carpetas de win32 y win64 ejecutar el archivo makeboot.bat como administrador.
3. Conectarlo al equipo y arrancar desde el pen y listo

Volver arriba