Saltear al contenido principal

Us heu llegit la revista VILAJOVE treballada pels nostres periodistes?

Bon dia a tots i totes,

 

Desde l’Ampa valorem molt positivament la iniciativa que l’any passat es va reprendre amb la revista trimestral que ja anem pel tercer numero!

Volem recolzar la seva difusió amb la nostra web, i recomanar la seva lectura els que encara no l’heu pogut gaudir.

Desde la portada de la revista, de que veureu en l’article de l’ institut, podreu accedir a una entretinguda i ben feta revista, que segur que podreu comentar amb els vostres fills:

https://agora.xtec.cat/iesvilatzara/noticies-portada/ja-ha-sortit-la-revista-vilajove-del-mes-de-desembre/

 

Com ens indiquen desde el institut:

“En aquest tercer número es mantenen les seccions habituals, tot i que n’apareix una de nova: “Música“. En aquesta ocasió, s’ha apostat per una aproximació al reggaeton, l’estil musical que -segons una enquesta realitzada entre l’alumnat del centre- és més escoltat en aquestes franges d’edat.

Destaquen també una entrevista al professor i coordinador de 4t d’ESO Roger Sempere amb motiu del 75 aniversari del naixement de la seva mare, l’escriptora i periodista Montserrat Roig; un reportatge sobre l’oferta gastronòmica de Vilassar de Mar; un article sobre com es viu el Nadal a altres països i cultures, un altre sobre l’anorèxia i la bulímia, etc. No podien faltar tampoc l’article d’opinió, els dibuixos i poemes dels nostres joves artistes, la tira còmica ambientada a l’institut, la pàgina en anglès o els passatemps (aquesta vegada proposem com a repte unes paraules encreuades amb noms de professors del Vilatzara). A més, les pàgines centrals porten una petita sorpresa: un calendari per a 2022 fet pels alumnes, que han recreat escenes originals per representar cada mes de l’any.

La revista VILAJOVE és una publicació que s’elabora a la matèria optativa de Taller de Premsa. Els alumnes de 1r, 2n i 3r de l’ESO, són els responsables de triar els temes dels articles, documentar-se, redactar els textos i crear la publicitat que de vegades els acompanya”

Esperem que us agradi!

Volver arriba